Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/03/2014

Cursa de resistència en bici tot terreny

La cursa es disputa per parelles, que fan relleus  La cursa es disputa per parelles, que fan relleus

Diumenge 6 d'abril se celebra la 2a edició de les 4 hores de resistència BTT a la façana marítima. Les inscripcions són obertes

El Club Ciclista Formula Extrem BTT de Vilanova i la Geltrú organitza la segona edició de la cursa de quatre hores de resistència. Un esdeveniment que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, i que es podrà disputar en modalitat de parelles masculines, femenines o mixtes. La prova consistirà en donar el màxim número de voltes a un circuit de 4 quilòmetres degudament senyalitzats per la zona de la platja d'Adarró, el passeig de Ribes Roges i la zona de l'Ortoll. Les parelles s'hauran d'anar rellevant durant les quatre hores de competició.

Els temps seran controlats per xip i les classificacions es donaran un cop finalitzada la prova. Cada corredor haurà de portar la seva bicicleta, i hi haurà de fixar el dorsal.
Es donaran premis als primers de cada categoria, i les categories seran: parella masculina, parella femenina, parella mixta, i a la volta més ràpida.

Aquesta prova de resistència BTT es disputarà diumenge 6 d'abril, entre les 9 i les 13 h, amb un màxim de 200 parelles participants. El preu de la inscripció és de 22 euros pels federats i 5 euros més pels no federats en concepte d'assegurança.

Us podeu inscriure i trobar més informació a http://www.formulaextrem.com
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00