Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

09/07/2014

Més d'un centenar de persones assisteixen a la posada en escena del projecte Ànim@ al Teatre Principal

Moment de l'espectacle   Moment de l'espectacle

La iniciativa no finalitza amb aquest espectacle, sinó que la història continua amb un mapping d'històries i records de les participants

El Teatre Principal va acollir ahir l'estrena del muntatge final del projecte Ànim@. A l'acte hi van assistir, entre d'altres, l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i familiars de les protagonistes, a més d'un nombrós públic que va aplaudir amb entusiasme després de l'actuació.

Un cop acabat l'espectacle es va passar una enquesta al públic per recollir-ne la seva opinió. Curiosament les frases més emprades per definir l'experiència van ser: "no tinc paraules" o "molt emocionant".

El projecte Ànim@ no finalitza amb aquesta estrena, sinó que la seva empremta continua. Repartit per tota la ciutat hi ha un mapping, amb indicadors que inclouen codis QR on les participants han omplert amb històries i records, racons de la seva memòria que proposen compartir amb tota la gent de Vilanova i a la Geltrú.

Ànim@ és un projecte novador a Vilanova i la Geltrú que combina les arts escèniques amb el desenvolupament personal i l'autoestima, és una proposta artística però amb un alt contingut social, una oportunitat per a què les dones grans conquereixin visibilitat social.

Podeu trobar més informació a:
www.AnimaVng.cat
www.AnimaVng.cat/blog
www.facebook.com/animavngcat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00