Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/09/2014

S'inicia el curs per a 9 joves del Programa de Formació i Inserció Adaptat

Es tracta d'una iniciativa pre-laboral per a joves amb discapacitat intel·lectual

Avui s'ha iniciat el curs per als 9 joves del Programa de Formació i Inserció Adaptat per a discapacitats intel·lectuals que ha posat en marxa la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a través de l'IMET. Es tracta d'una iniciativa formativa pre-laboral que compta amb l'autorització del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i que es finança íntegrament amb recursos municipals.

La regidora d'Educació i Ocupació de l'Ajuntament de VNG, Ariadna Llorens ha fet la presentació del nou programa, que té una durada de dos cursos lectius de setembre a juny, davant dels alumnes i les seves famílies. Segons la regidora Llorens "aquesta ha estat una aposta decidida del Govern per cobrir una etapa educativa que a Vilanova i la Geltrú no estava coberta, que és molt important sobretot per a aquests joves amb necessitats educatives especials". 

Aquest programa de Formació i Inserció de la modalitat d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Públic "vol preparar els joves en un ofici molt concret on també podran fer pràctiques en un entorn real". Un cop finalitzi aquest programa que és bianual, els joves podran accedir al programa TIMOL, d'inserció laboral a l'empresa ordinària amb supervisió d'un tutor o bé accedir al TEGAR, centre de treball protegit.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00