Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/06/2014

La marató de sang rep 414 donacions

Les donacions es feien a l'escenari del Principal Les donacions es feien a l'escenari del Principal

Del concurs de dibuix, l'obra de Noelia Galeano serà la que s'utilitzarà per al cartell de l'edició 2015

En total van ser 414 les donacions que es van realitzar ahir durant l'edició d'enguany de la marató de sang. A més a més, hi va haver 55 oferiments més i 44 donants ho van fer per primera vegada. De les 10 del matí i fins a les 10 de la nit les portes del Teatre Principal van estar obertes per rebre a la ciutadania que s'acostava fins allà per fer la seva donació voluntària.

Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat, va ser l'encarregada de posar en funcionament el marcador que anava comptabilitzant les donacions i el temps restant. L'alcaldessa va voler reiterar el compromís de la ciutat i de l'Ajuntament amb la marató de sang. 

marato_marcador

Aquesta campanya serveix per augmentar els índexs de sang existents al Banc de Sang i Teixits, sobretot de cara a la campanya d'estiu que tot just comença. L'organització de la marató compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de la Creu Roja i de l'Associació de Donants de Sang del Garraf. 

marato_organitzacio

La jornada va anar acompanyada d'activitats complementàries, entre les que hi ha el concurs de dibuix. En aquesta ocasió els guanyadors van ser: 

- categoria Educació Infantil - Arlet Castro López, de 4 anys - Escola El Cim 

- categoria Primaria I - Noelia Galeano Ramos, de 6 anys - Escola Canigó 

- categoria Primària II - Ariadna Ruiz de la Torre Gomis, de 12 anys - Escola Pia

L'acte de lliurament dels premis va estar presidit per la regidora d'Educació, Ariadna Llorens. D'entre les 3 obres guanyadores, el dibuix de Noelia Galeano s'utilitzarà per fer el cartell de la Marató de Donació de Sang que es farà al 2015. 

marato_guanyadora  cartell

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00