Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/12/2014

Dilluns comencen les obres de millora i asfaltat als carrers del Marquès del Duero i Forn del Vidre

    Carrer Marquès del Duero i Forn del Vidre   Carrer Marquès del Duero i Forn del Vidre

La previsió es poder finalitzar els treballs a finals de setmana. Les obres obligaran a realitzar diversos talls de trànsit a la zona

La setmana vinent començaran els treballs de condicionament, asfaltat i pintura als carrers del Marquès del Duero i del Forn del Vindre. Els treballs estan inclosos dins el projecte de micro actuacions que l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú està duent a terme a diversos sectors de la ciutat.

La Regidora de Serveis Viaris i Mobilitat, Glòria Garcia, ha manifestat la importància d'aquesta actuació. "Els veïns i veïnes de la zona havien expressat en diverses ocasions la necessitat de millorar l'asfalt en aquests dos carrers. Ara estem en disposició de dur a terme uns treballs que milloraran la seguretat de la zona, pel que fa al trànsit rodat. Aquesta no serà la única actuació de millora de l'asfalt, ja que tenim previstes altres accions en diversos punts de la ciutat, tot i que no de les dimensions i importància d'aquest sector”

Així, el dilluns 15 s'iniciaran els treballs de condicionament del carrer del Marquès del Duero que inclouen noves canalitzacions d'aigua potable i l'aixecament de les tapes del clavegueram. Un cop finalitzats, es faran els treballs de fressat i d'asfalt als carrers del Marques del Duero i del Forn del Vidre. Si les condicions climatològiques no interfereixen en aquest procés, l'obra estaria acabada divendres vinent, per tal que la nit de divendres a dissabte es puguin iniciar-se els treballs de pintura dels marges dels vials. D'aquesta manera la circulació en aquesta zona quedarà restablerta abans de diumenge.

L'actuació suposarà afectacions pel trànsit durant una setmana. En el cas del carrer del Marquès del Duero no es podrà circular, ni entrar i sortir dels guals, de dilluns a dissabte, i pel que fa al carrer del Forn del Vidre, de dimecres a dissabte estarà prohibit circular i estacionar. Tampoc es permetrà entrar ni sortir dels guals.

D'altra banda, de dimecres a dissabte, estarà prohibit l'accés al Barri de Mar des del carrer de Magdalena Miró.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00