Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

27/02/2013

Comencen les obres del bici park

Les obres del Bici Park continuen aquesta setmana Les obres del Bici Park continuen aquesta setmana

L'aparcament vigilat per a bicicletes a la plaça Eduard Maristany començarà a funcionar el mes de març

La setmana passada es va instal·lar la caseta d'obres i es va fer el tancament del perímetre on anirà el nou Bici Park, a la plaça d'Eduard Maristany, a la cantonada entre el carrer del Forn del Vidre i l'avinguda del Ferrocarril.

Aquesta setmana quedarà instal·lat l'aparcament de bicicletes, i només faltaran les connexions de serveis perquè es posi en funcionament durant el mes de març.

Mentrestant, la Fundació Formació i Treball, que gestionarà el servei, ja ha seleccionat a través dels serveis socials municipals 3 persones amb problemes d'inclusió social amb les que començarà el Bici Park.

Aquesta activitat econòmica s'emmarca en un projecte social que té per objectiu principal facilitar la inserció laboral de persones amb risc o situació d'exclusió social i especials dificultats per treballar. La intenció és oferir-los la possibilitat de realitzar unes pràctiques de caràcter laboral que els ajudin a desenvolupar-se personalment i professionalment de forma autònoma.

L'altre objectiu del Bici Park és garantir als ciutadans que es desplacen en bicicleta que aquesta estigui segura durant el període de temps que resten estacionades per l'absència dels propietaris.

L'horari d'ús del servei serà de 7 a 22h de dilluns a divendres, i dissabtes de 9 a 14h, per adaptar-se a l'inici i finalització dels horaris dels trens i autobusos.

El servei estarà obert a tothom. Les tarifes d'ús seran d'1 euro per dia, i existirà un abonament de 10 euros al mes, amb descomptes addicionals per a estudiants i aturats.

L'espai disposarà d'una superfície de 502,43 m2 tancada, suficients per poder allotjar 300 bicicletes, amb un contenidor de càrrega com els que s'utilitzen en els vaixells, i un lavabo químic per a la utilització dels usuaris i treballadors. A la llarga, el Bici Park té previst incloure també un petit taller de reparacions, i un servei de lloguer de bicicletes.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00