Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/04/2013

El Bici Park amplia l'horari a partir de dilluns

El Bici Park estarà obert 16 hores al dia perquè tothom el pugui utilitzar El Bici Park estarà obert 16 hores al dia perquè tothom el pugui utilitzar

Després d'uns dies de prova, i a demanda dels usuaris,l'aparcament vigilat per bicicletes obrirà de 6 del matí fins a 10 de la nit

Des del dia 2 d'abril, els usuaris han pogut provar gratuïtament el nou aparcament vigilat per a bicicletes a la plaça d'Eduard Maristany.
El Bici Park busca garantir als ciutadans que es desplacen en bicicleta que aquesta estigui segura mentre està estacionada. És per això que s'ha ubicat a la plaça de l'Estació, on moltes persones que agafen el tren per anar a treballar o a estudiar arriben en bicicleta. La quantitat de robatoris i desperfectes denunciats van dur l'Ajuntament de VNG, juntament amb la Fundació Formació i Treball - que gestiona el servei a través d'un projecte d'inserció sociolaboral-, i la Fundació la Caixa, a crear aquest espai tancat i vigilat.

Per tal d'adequar-se als horaris dels trens, l'equipament obrirà a partir de dilluns, dia 15, a les 6 del matí. D'aquesta manera seran més els usuaris que en podran fer ús, segons han manifestat aquests primers dies de prova gratuïta.

L'horari doncs, serà de 6 del matí fins a les 22h de dilluns a divendres, i els dissabtes de 9 a 14h.
Pel que fa als preus, la setmana vinent ja es començarà a cobrar unes tarifes d'ús d'1 euro per dia. També hi haurà un abonament de 10 euros al mes, i descomptes addicionals per a estudiants i aturats, que només pagaran 9 euros al mes. Aquest abonament dóna dret a una targeta magnètica que permet entrar i sortir tantes vegades com es vulgui durant un mes.
Si es compra un tiquet de 5 entrades per 5 euros, se n'oferirà una de gratuïta. En el cas de comprar un abonament portant un nou usuari, s'oferirà un manteniment gratuït de la bicicleta. I si l'abonament el fa un segon membre de la família, li sortirà a meitat de preu.

El Bici Park es troba a la plaça d'Eduard Maristany, a la cantonada entre el carrer del Forn del Vidre i l'avinguda del Ferrocarril, i té capacitat per allotjar 300 bicicletes.

L'aparcament s'inaugurarà oficialment el 22 d'abril.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00