Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/05/2015

El Cineclub Sala1 cedeix 30 pel·lícules a la biblioteca Armand Cardona Torrandell

Moment de la cessió        Moment de la cessió

Els usuaris de la biblioteca podran disposar d'aquest fons Sala 1, que es va crear l'any passat amb la cessió d'una vintena de títols

El Cineclub Sala1 ha cedit una trentena de Dvds i Blu-Rays a la Biblioteca Armand Cardona Torrandell, que se sumen a la vintena que es van lliurar l'any passat. L'objectiu és que els ciutadans i ciutadanes se'n puguin beneficiar a través d'un fons a la biblioteca pública, on els poden adquirir en préstec.

El material del fons Sala1 és de les pel·lícules que l'associació ha projectat al Cinema Bosc, a més d'algun curt de la Mostra de Curts Vilanovins.

D'entre aquestes pel·lícules destaquen les guardonades 'Magical Girl' o 'Nebraska', clàssics com la 'Trilogia de la Vida' de Passolini, del Cicle d'Autors Catalans com 'Herois' o '10.000Km', o curiositats imprescindibles com la 'Triologia Paraíso' d'Ulrich Seidl. També destaquen la infantil 'Wall-e', 'La naranja mecànica' de Stanley Kubrick, 'The Rocky Horror Picture Show', '20.000 días en la Tierra' o 'La fuente de las mujeres'.

Les pel·lícules estaran disponibles d'aquí a unes setmanes, un cop catalogades, i els usuaris podran consultar tot el llistat del fons al web de la biblioteca i a la pàgina del Cineclub Sala1.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00