Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/07/2016

L’Ajuntament i Can Pistraus acorden les condicions per dur a terme el Tingladu 2016

El festival es durà a terme al parc de Baix-a-Mar -Comunicat conjunt de Can Pistraus i l'Ajuntament-

El govern municipal i Can Pistraus, entitat organitzadora del Tingladu, s'han reunit avui divendres per arribar a un acord que possibiliti la novena edició del festival musical, emmarcats dins dels actes de la Festa Major. L'entitat ha presentat una proposta per celebrar-lo al parc de Baix-a-Mar.

La proposta presentada aquest matí per l'organització del Tingladu conté, a banda del canvi d'emplaçament, altres punts. Els acords entre l'Ajuntament i Can Pistraus impliquen el compromís de Can Pistraus a mantenir la programació cultural del Tingladu 2016, amb tots els artistes i espectacles programats. L'organització del festival es compromet també a garantir que en cap cas se superaran els límits de so requerits per l'Ajuntament. En aquest sentit Can Pistraus presentarà l'estudi acústic que ho avali i facilitarà tota la informació, documentació i requeriments necessaris a l'Ajuntament.

L'Ajuntament, per la seva banda, es compromet a garantir la celebració de la 9a edició del Tingladu al parc de Baix-a-Mar els pròxims dies 21, 22, 23 i 24 de juliol.

L'Ajuntament i Can Pistraus es comprometen a trobar el millor emplaçament possible per la 10a edició del Tingladu 2017 abans que finalitzi l'any. L'Ajuntament es compromet a mantenir els horaris i l'ajut econòmic establert per aquest 2016 per la pròxima edició del Tingladu 2017.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00