Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2014

Presentació del llibre 'Mis primeros, primeros besos' de Lyona, amb la participació d'Anna Roig

Els lectors i lectores es poden emmirallar fàcilment amb aquestes històries  Els lectors i lectores es poden emmirallar fàcilment amb aquestes històries

La biblioteca Armand Cardona Torrandell acollirà aquesta original presentació de l'artista multidisciplinar Marta Puig

Aquest dijous, 22 de maig, a les 19 h es presentarà el llibre "Mis primeros, PRIMEROS BESOS" de Lyona, il·lustradora i realitzadora de videoclips. A més de la pròpia autora, hi haurà Anna Roig, compositora i vocalista del grup de música Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien.
Amb totes dues, els assistents podran repassar els primers petons, mitjançant les 25 històries creades per la il·lustradora i escriptora Lyona.

El primer petó és un d'aquells moments a la vida que queda gravat a la memòria i sempre es recorda amb una combinació de tendresa i nostàlgia. És un, però alhora són molts, i n'hi ha tants com relacions s'han tingut al llarg de la vida.
En aquesta novel·la gràfica l'autora comparteix els seus primers petons mitjançant la seva experiència sentimental, en un afany per capturar-los i que no caiguin en l'oblit. Vint-i-cinc històries que faran somriure i en les quals el lector es pot emmirallar. Són relats curts il·lustrats cadascun d'una manera molt diferent, alguns són còmics, altres tenen il·lustracions, altres són apunts d'un diari, cadascun té la seva estètica, el seu estil, tothom ha sentit aquests nervis, aquesta tensió, emoció,... qualsevol pot sentir una mica d'empatia amb aquestes històries.

Lyona, Marta Puig, es una artista multidisciplinar famosa sobretot per la seva faceta de directora de videoclips per a coneguts grups de música com Love of Lesbian, Lori Meyers, Amaral, Sidonie o Anna Roig i l'Ombre de Ton chien, entre d'altres. Tot i això el seu treball va més enllà d'aquesta especialitat i s'autodefineix com "enginyera de contes i poemes", una artista sense complexos ni límits creatius que ha fet de les xarxes socials la plataforma per donar a conèixer els seus treballs.
Amb els seus dibuixos i els seus vídeos ha aconseguit crear una marca pròpia que cada vegada és més cotitzada. També és la il·lustradora del bestseller infantil "Yo mataré monstruos por ti", que va realitzar conjuntament amb Santi Balmes, cantant de Love of Lesbian.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00