Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/08/2012

Festa Major al Prat de Vilanova, aquest cap de setmana

Hi haurà festa de l'escuma Hi haurà festa de l'escuma

El Tacó celebra també la seva festa grossa els dies 14 i 15 d'agost

L'Associació de Veïns del Prat de Vilanova ha organitzat per a aquest cap de setmana la festa major del barri. Així, dissabte, de les sis de la tarda fins a les nou del vespre, els més petits podran gaudir del parc infantil i de la festa de l'escuma, al carrer de les Nanses.

I diumenge 12 d'agost, a partir de dos quarts d'onze de la nit, hi haurà cantada d'haveneres, amb el grup Port Vell, al Xiringuito del passeig de Voramar.

Quant a la festa major del barri del Tacó, començarà el dimarts 14 d'agost amb una pedalada popular a les onze del matí. Seguidament hi haurà un taller infantil i una visita a les caves Celler Can Pujol. A la tarda hi haurà gimcana, la cursa navette , una cucanya i música amb la batukada Tymbasound i ball de revetlla amb el conjunt Quartz.

Per al dimecres 15, l'Assocaició de Veïns del Tacó ha preparat un torneig jocs de taul, un parc infantil, l'homenatge a la gent gran i la festa de l'escuma. Al matí també se celebrarà la missa solemne. Ja a la tarda hi haurà parc infantil, el IV memorial veterans CF Vilanova - AV Tacó, l'actuació infantil Diada dels Contes del Món i un concurs pastissos. I al vespre, botifarrada i música amb IV Murcirock Erase una hez, Lady Invasion (revival 80-90), P-setas, 90-jump


Festa Major del Prat de Vilanova
Festa Major del Tacó

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00