Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/04/2016

Les biblioteques municipals apropen la lectura als residents dels centres de dia

La ninotaire Eva Bolaño explicarà avui la llegenda de Sant Jordi    La ninotaire Eva Bolaño explicarà avui la llegenda de Sant Jordi

Préstec de documents, donació de revistes o activitats de dinamització són algunes de les activitats que ofereixen les biblioteques als diferents centres

La Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG ha reprès recentment la col•laboració amb el Centres de dia Masbau, el CAPI Baix-a-Mar, la Residència Els Josepets i l'Hospital de Sant Antoni Abat.
La biblioteca Joan Oliva i Milà posa a disposició dels centres el préstec de documents i la donació de lots de revistes temàtiques.
La iniciativa també inclou lectures en veu alta, i la realització d'activitats de dinamització a través de voluntaris i entitats de la ciutat.

La primera activitat d'enguany es farà aquesta mateixa tarda: serà la narració de la llegenda de Sant Jordi, a càrrec de la il·lustradora i ninotaire Eva Bolaño. Es farà a les 16 h al Centre de Dia Masbau, i a les 17 h a la Residència Els Josepets.

Es preveu que aquesta col·laboració vagi creixent, amb la intenció d'organitzar un Club de lectura Fàcil de cara a principis de tardor, i altres propostes d'activitats de dinamització que les biblioteques VNG volen impulsar per apropar la lectura, la música i també el cinema als residents d'aquests centres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00