Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

23/06/2014

Francesc X. Sánchez explica el dispositiu de Sant Joan en el 'Sessió plenària' de Canal Blau TV i l'Eix Diari

Francesc X. Sánchez i Laura Marín parlen de Sant Joan, de seguretat i de sanitat  Francesc X. Sánchez i Laura Marín parlen de Sant Joan, de seguretat i de sanitat

El regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, Salut i Convivència parla del nou hospital, dels agents cívics o del consorci sanitari, entre d'altres temes, en el programa que s'emet aquest dilluns

Vetllar per la seguretat i la salut de la ciutadania i dels visitants a la nostra ciutat durant la revetlla de Sant Joan és el principal objectiu que s'ha marcat el dispositiu que l'Ajuntament de VNG posa en marxa aquesta nit. Així ho explica Francesc X. Sánchez, regidor de Seguretat i Protecció Ciutadana, Salut i Convivència en el programa 'Sessió plenària' de Canal Blau TV que s'emet aquest vespre.

Així mateix, el regidor també parla dels diferents dispositius especials que estan previstos durant la campanya d'estiu, que té el seu tret de sortida en la nit de Sant Joan, així com del paper que juguen els agents cívics en l'aplicació de la nova ordenança de civisme.

En l'àmbit de la salut, es tractaran temes com en quin punt es troba el projecte del nou hospital, o com encara Sant Antoni la campanya d'estiu, amb el tancament d'una de les seves plantes, tal i com es va fer l'any passat, per fer-ne alguna petita reforma.

Quant al Consorci Sanitari, el regidor fa balanç de com està la seva gestió i com es presenta aquest darrer any de mandat, fent especial menció a l'alt nivell professional que els usuaris hi troben. També es refereix al primer any de funcionament de la Unitat de Medicina Tropical, al CAPI Baix-a-mar.

El programa, dirigit per la sotsdirectora del portal de notícies Eixdiari, Laura Marín, també es podrà visionar a la xarxa d'aquest portal de notícies supracomarcal, durant tota la setmana.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00