Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/08/2008

L'Organisme Autònom de Patrimoni celebra el tercer concurs de Fotografia del Patrimoni Cultural de VNG

Indrets II, de Francesc Xavier Pascual Masana, 1er premi de l'any passat        Indrets II, de Francesc Xavier Pascual Masana, 1er premi de l'any passat

Les fotografies hauran de tractar sobre les façanes històriques de la ciutat

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni 2008, l'Organisme Autònom Local de Patrimoni Víctor Balaguer convoca el III Concurs de fotografia del patrimoni de Vilanova i la Geltrú.

A diferència dels dos darrers anys en que el tema era lliure, enguany les fotografies hauran de tractar un tema específic: les façanes històriques de Vilanova i la Geltrú.

Seguint el lema de les Jornades 'El patrimoni i els joves', el concurs està obert a joves entre 14 i 35 anys aficionats a la fotografia. Es poden presentar un màxim de 3 fotografies per concursant, en color o en blanc i negre i totes les obres hauran de ser inèdites i no haver estat mai premiades ni publicades.

Amb aquest certamen l'Organisme Autònom pretén promoure el coneixement i la difusió del patrimoni cultural de la ciutat entre els joves i conèixer la seva pròpia visió del patrimoni cultural vilanoví.

Les obres es poden fer arribar fins el 22 de setembre al Museu Víctor Balaguer, dins l'horari d'obertura del Museu. Amb totes les obres presentades es realitzarà una mostra a la Biblioteca Patrimonial del Museu Víctor Balaguer coincidint amb les dates de les Jornades Europees de Patrimoni, 26, 27 i 28 de setembre.

Pel que fa als premis, a més dels tres premis principals, amb un primer premi de 250 euros , hi haurà una votació popular realitzada per les persones assistents a la mostra.

Les bases del concurs es poden recollir al Museu Víctor Balaguer, al SIAJ i a les biblioteques municipals Armand Cardona Torrandell i Joan Oliva.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00