Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/07/2013

Publicat el registre de béns i interessos

El regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, i l'alcaldessa,     El regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, i l'alcaldessa, Neus Lloveras

L'Ajuntament fa públic al web municipal el patrimoni de regidors, regidores i personal directiu

Des d'ahir es pot consultar al web de l'ajuntament de VNG el registre de béns i interessos dels regidors, regidores i càrrecs directius. L'alcaldessa, Neus Lloveras, va explicar que aquest és una mesura "per intentar incrementar la confiança de la ciutadania en la classe política."

Dins de les iniciatives per millorar la transparència de l'administració local, "en breu tindrem publicats els 80 indicadors que l'ONG Trasparencia Internacional demana per auditar els ajuntaments" va explicar Neus Lloveras. Un d'aquests indicadors és precisament el registre d'interessos.

L'any de 2011 el consistori vilanoví va posar en marxa una unitat d'Responsabilitat Social Corporativa, RSC, que promou valors com el desenvolupament sostenible, una major justícia social i la preservació del medi en les accions i projectes municipals. La publicació dels indicadors de transparència forma part de les activitats promogudes des de la unitat d'RSC.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00