Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/08/2015

Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara actuen el dimecres 26 d'agost a Vilanova i la Geltrú

Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara

La coral italiana d'infants està fent una gira per Catalunya l'estiu de 2015

Els grup coral italià Piccoli Cantori de San Francesco de Ferrara actuarà el pròxim dimecres 26 d'agost a Vilanova i la Geltrú. La cita, oberta a tothom, serà a les 19 h a la rambla de la Pau davant el monument a Francesc Macià. La coral estarà dirigida pel pare Orazio Bruno, i està previst que per tancar l'actuació es faci una peça conjunta amb la Coral Albada de Can Pahissa.

Els Petits Cantors de Sant Francesc van néixer com un grup coral a l'octubre de 1975 a la Basílica de Sant Francesc de la vila italiana de Ferrara. És un cor format per nens i nenes de la ciutat de Ferrara i província. Actualment està integrat per uns 50 infants entre set i quinze anys.

El grup participa en concerts i actes litúrgics de tot el país i de l'estranger. El repertori inclou cançons de tota mena, d'estil clàssics i modern. Té una experiència de quaranta anys d'activitat, amb participació en centenars de concerts i també en televisió, havent aparegut diverses vegades en els últims anys a la RAI 1 en un dels programes dedicats als infants. Compta també una significativa producció musical enregistrada, havent gravat en diversos formats.

El grup coral és membre de la Federació Internacional de Pueri Cantores i ha participat en exposicions internacionals a Espanya, França i els Països Baixos. Ha cantat dues vegades en presència del Papa Joan Pau II i ha fet concerts a gairebé tota Itàlia.

El cor realitza anualment una gira d'estiu que compagina l'esbarjo, l'aprenentatge cultural i les actuacions corals. Fins ara han fet dues gires a Espanya: el 2004 i el 2008, oferint concerts a Barcelona i Madrid.

L'actuació més destacada de la seva gira catalana 2015, en la que participaran 24 infants dels cor, serà la que faran el dissabte 22 d'agost a la Cripta de la Sagrada Família, després de la missa de les 19.30 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00