Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/12/2016

El 18 de desembre se celebra la tercera edició de la Cursa del Tió amb un canvi de recorregut

Cursa del Tió 2016  Cursa del Tió 2016

La regidoria d'Esports de l'Ajuntament de VNG impulsa aquesta activitat per fomentar l'esport en família. Enguany la cursa urbana transcorrerà pel barri de Sant Joan.

Diumenge 18 de desembre a Vilanova i la Geltrú tindrà lloc la tercera Cursa del Tió, que modifica el recorregut respecte a les dues últimes edicions, on una es va celebrar al centre la ciutat i l'altra a la façana marítima i el barri de mar. Enguany el recorregut està programat al voltant del barri de Sant Joan, l'objectiu és resoldre les fites distribuïdes a diferents llocs.

La Cursa del Tió és una iniciativa de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Per poder participar-hi cal fer equips d'entre 2 i 5 persones, i trobar dotze balises, en cadascuna de les quals hi haurà un enigma que caldrà resoldre. Els equips disposaran d'un mapa i d'una targeta de control per poder marcar els encerts, i tindran un temps màxim de dues hores per completar el recorregut i tornar fins al punt de sortida, que en aquesta ocasió serà al davant del Centre Cívic de Sant Joan, Jardins de Francesc Macià, s/n.

Igual que a les edicions anteriors hi haurà dues modalitats de participació. Una en família, on hi poden participar pares, mares, fills, cosines, àvies, tiets, etc. o bé en grup. És requisit indispensable, que com a mínim un dels membres sigui un adult que la diferència d'edat entre el participant més gran i el més jove sigui, com a mínim, de 10 anys.

El preu per poder participar serà d'1 € per persona que es designa per cobrir l'assegurança dels participants. Les Inscripcions anticipades es podran fer fins al dijous 15 de desembre als establiments col·laboradors: Cota Zero, Evasion Runing, Inrersport Olaria i XterraRun, els 200 primers inscrits rebran un obsequi del Tió. I el mateix dia de la cursa de 8.30 h a 9.30 h a la carpa de sortida. La competició sortirà del centre cívic a les 10.30 h.

Els equips que trobin les balises i encertin tots els enigmes rebran el Diploma de Tió de Roure. Els participants que tinguin menys encerts o que ho facin fora de temps seran convertits en serradures de Tió. L'ordre i la direcció de la ruta l'escollirà cada equip, en funció de l'estratègia que vulguin seguir.

Consulteu aquí les bases de la Cursa del Tió. També us podeu descarregar aquí el full d'inscripció.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00