Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

08/03/2013

El pressupost per al 2013 garanteix els serveis, fomenta l'atenció d'urgència i l'activitat econòmica

 El ple que va debatre el pressupost vinculat a una qüestió de confiança,    El Ple que va debatre el pressupost vinculat a una qüestió de confiança, el 7 de febrer

Transcorregut un mes des des la Qüestió de Confiança presentada pel Govern, la proposta s'aprova automàticament

L'ajuntament de VNG ja té pressupost vigent per al 2013. Un cop transcorregut el termini d'un mes des de la celebració del Ple de la Qüestió de Confiança, la proposta econòmica del Govern ha quedat aprovada automàticament per silenci administratiu.

El pressupost per aquest any és de 84 milions d'euros, incloent les empreses i organismes municipals. El més destacat del projecte econòmic és un ajust de 4,6 milions d'euros respecte l'any passat, garantint els serveis bàsics, dotant amb més recursos els Serveis Socials i mantenint la despesa en Promoció Econòmica de la ciutat. 

A més, el Govern es compromet a oferir serveis amb una qualitat acceptable i no permetre cap pèrdua de llocs de treball. El regidor d'Hisenda, Miquel Àngel Gargallo, considera que "és un pressupost realitzable i que posa els fonaments de la recuperació econòmica i financera de la ciutat i, per tant, és possible que sigui un dels pressupostos més importants aprovats des del començament de la democràcia".

Transcorregut el termini fixat per la llei, i sense que cap grup municipal hagi presentat una moció de censura, la proposta de pressupost 2013 del Govern queda aprovada. En els propers dies el Butlletí Oficial de la província publicarà el pressupost 2013.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00