Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/04/2016

Enquesta per conèixer quina valoració fa la ciutadania de la Policia Local de VNG

 Agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú Agents de la Policia Local de Vilanova i la Geltrú

L'enquesta forma part d'un projecte d'investigació entre l'Ajuntament i la Universitat Pompeu Fabra

Durant les properes setmanes dues estudiants de Criminologia de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona realitzaran entre la població de Vilanova i la Geltrú una enquesta per conèixer quina valoració fa la ciutadania de la Policia Local. L'enquesta forma part d'un projecte d'investigació realitzat entre l'Ajuntament i la Universitat, mitjançant un conveni de cooperació educativa.

El qüestionari s'estructura en tres blocs, segons el grau de contacte o experiència que els enquestats hagin tingut amb la policia vilanovina. Algunes de les preguntes fan referència a la sensació de seguretat que percep la ciutadania davant la presència dels agents al carrer, el grau de satisfacció en la resolució de les problemàtiques, el nivell de confiança en la seva feina o el tracte. Per la regidora de Seguretat, Glòria Garcia, l'enquesta ha de servir per saber quins són els aspectes més ben valorats per part de la ciutadania i quins són els que caldrà millorar. “Aquesta col·laboració amb la Universitat ens permetrà conèixer una mica millor quina percepció té la ciutadania de la nostra policia local i quins són els aspectes en els quals caldrà seguir treballant per millorar, encara més, el servei i l'atenció que donen. Els resultats de l'enquesta poden ser uns bons indicadors del que demana i necessita la ciutadania de la policia local de Vilanova i la Geltrú.”

L'enquesta es realitzarà per diferents canals. A través de trucades telefòniques aleatòries, mitjançant un enllaç per respondre on-line, realitzant enquestes a peu de carrer i també amb qüestionaris que estaran disponibles als equipaments municipals i edificis públics, per tal que les persones interessades puguin respondre les preguntes per escrit.

A partir de la setmana vinent començaran a realitzar-se les enquestes i es preveu que el treball de camp finalitzi al voltant del 8 de maig. Les conclusions de l'estudi es coneixeran a finals del mateix mes de maig.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00