Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

31/01/2017

Obertes les inscripcions del sorteig per veure Les Comparses des del balcó de l’Ajuntament

 La plaça de la Vila diumenge de les Comparses.       La plaça de la Vila diumenge de les Comparses.

Tothom que estigui empadronat i sigui major d’edat pot optar a una de les cinc invitacions dobles disponibles.

Avui, 31 de gener, s'ha obert el termini per participar en el sorteig de 5 passis dobles per poder veure Les Comparses des del balcó de l'Ajuntament. Aquesta és la sisena edició en què l'Ajuntament convida a cinc persones, amb els seus respectius acompanyants, a gaudir del Diumenge de Carnaval, el dia 26 de febrer, a la Casa de la Vila.

Per poder participar en el concurs i obtenir una de les invitacions cal tenir 18 anys i estar empadronat/da al municipi. El període d'inscripció és obert fins al 16 de febrer i es podrà fer per Internet o bé presencialment, adreçant-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), que es troba a la planta baixa de l'Ajuntament, en el seu l'horari habitual.

El dia 17 de febrer a les 13.30 h, en un acte de caràcter públic, al Saló de Plens de l'Ajuntament es farà el sorteig i es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i guanyadores.

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament farà una tria aleatòria al cens municipal de 60 persones majors de 65 anys que també podran veure les Comparses, en aquest cas des dels balcons de la biblioteca Joan Oliva, a la plaça de la Vila.
Inscripcions en línia AQUÍ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00