Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/02/2016

Obertes fins divendres les inscripcions a l'Assemblea Municipal Oberta

Els assistents a l'AMO voten les propostes presentades Els assistents a l'AMO voten les propostes presentades

S'incorpora a l'ordre del dia la petició de disposar d'un espai adaptat pel Casal de Dones

 Dissabte al matí es durà a terme a l'auditori de Neàpolis una nova Assemblea Municipal Oberta que debatrà propostes com l'especialització de la Geltrú com a marca turística medieval, les mesures de seguretat adreçades a la infància, les places d'aparcament per dones embarassades, el pas sota via del carrer Àncora i el Casal de Dones adaptat.

Les cinc propostes han estat presentades prèviament per la ciutadania, i seran exposades, debatudes i votades en l'assemblea. Per prendre part a l'AMO cal una inscripció prèvia, que es pot fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, a l'Ajuntament o bé a través d'Internet, fins divendres. Com a novetat en aquesta edició, s'oferirà un servei de guarda per a infants mentre duri l'activitat. Les persones que el vulguin sol·licitar ho han d'indicar en el moment de fer la inscripció.

El contingut detallat de les propostes es pot consultar a la pàgina web municipal AQUÍ.

L'emissora de ràdio municipal, Canal Blau Ràdio, transmetrà en directe l'assemblea

L'AMO és una eina de participació que permet a entitats i ciutadania a títol individual presentar propostes sobre qüestions d'interès general per la ciutat. Els assistents les poden debatre i votar-les. Un cop debatudes les propostes, i si s'aproven, es traslladen a les comissions informatives corresponents.

INSCRIPCIÓ

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00