Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/10/2015

Dimecres comença el curs de música en femení

Aquest estiu es va fer un primer tastet del curs    Aquest estiu es va fer un primer tastet del curs

La Regidoria de Convivència i Equitat aposta per descobrir les aportacions de la música com a eina terapèutica i pedagògica, i per obrir vies de consciència i compromís

Aquest dimecres 21 d'octubre comença al Casal de Dones el curs gratuït Música en femení. Un procés basat en l'optimisme, que serveix per desperta el poder de la veu interior i descobrir els beneficis de la música com a eina terapèutica.

El curs està conduït per Xesca Fort, cantant, compositora, vocal coach i especialista en veu terapèutica, que recentment ha estat seleccionada per la Fundació de la SGAE amb una Beca a la Creació, pel seu Projecte "Música contra la Violència".

Amb freqüència, i també amb certa frivolitat, sentim parlar de la necessitat de la recuperació de l'autoestima. Aquesta reiteració, però, pot fer perdre el sentit i la importància d'aquesta fita. Perquè recuperar l'autoestima és recuperar la pròpia vàlua, la confiança en un mateix, les capacitats, el respecte, l'esforç, el moviment. Però també és reconèixer els patrons que han regit la nostra vida, i identificar-los amb l'objectiu de tenir la possibilitat de poder canviar-los, de poder establir límits. En definitiva, deixar la frivolitat i mantenir-se amb fermesa i determinació en l'objectiu de recuperar la dignitat i l'espai que ens correspon.

Aquest curs ha de servir per obrir vies de consciència i compromís, per identificar la música com un vehicle per assolir la fita de la recuperació de la persona. Perquè la música és bellesa, la música és calma. Perquè la música ens convida a somiar i a reflexionar, però també a lluitar, a ballar, a somriure. La música té la capacitat de fer sortir la llàgrima, també alegre, que no s'atreveix a fer-ho. I el millor de tot, la podem compartir.

Les sessions es faran cada dimecres, fins al 18 de novembre, de 18 a 20 h al Casal de Dones, a l'Espai d'Entitats del carrer de Sant Pau, 13.
És una activitat gratuïta que organitza la Regidoria de Convivència i Equitat de l'Ajuntament de VNG amb la col·laboració de fundació de la SGAE. Per més informació i inscripcions cal escriure un correu electrònic a equitat@vilanova.cat, o trucar al telèfon 93-816.90.02.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00