Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/12/2015

El 27 de desembre se celebra la segona Cursa del Tió, amb novetats

L'any passat van participar 47 equips   L'any passat van participar 47 equips

La cursa d'orientació urbana, que fomenta l'esport en família, transcorrerà enguany per la façana marítima de la ciutat

El diumenge 27 de desembre se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la segona edició de la Cursa del Tió, que presenta novetats en relació a l'any passat. La primera és l'entorn per on transcorrerà la prova que en aquesta ocasió serà a la façana marítima i el barri de Mar. El segon canvi és el número de balises que caldrà trobar, que passa de 12 a 16, ja que n'hi haurà 4 d'especials que serviran per posar a prova els coneixements dels participants sobre la ciutat.

La Cursa del Tió és una iniciativa de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, emmarcada dins el programa Esport en Família. Per participar-hi cal fer equips d'entre 2 i 5 persones, i trobar un total de setze balises, en cadascuna de les quals hi haurà un prova que caldrà resoldre. Els equips disposaran d'un mapa i d'una tarja per anar marcant cada encert, i tindran un temps màxim de dues hores per aconseguir completar el recorregut i tornar fins el punt de sortida, que en aquesta ocasió serà al davant del Centre Cívic de Mar, a les 10.30 hores.

Els equips que trobin les balises i encertin tots els enigmes rebran el Diploma de Tió de Roure. Els participants que tinguin menys encerts o que ho facin fora de temps seran convertits en serradures de Tió. L'ordre i la direcció de la ruta l'escollirà cada equip, en funció de l'estratègia que vulguin seguir.

Hi ha dues modalitats de participació. En família, on hi poden participar persones d'un mateix grup familiar (pares, mares, fills, cosines, avies, tiets ...) o bé en grup. En aquest cas cal que com a mínim un dels membres sigui un adult i que la diferència d'edat entre el participant més gran i el més jove sigui, com a mínim, de 10 anys.

Les inscripcions estan limitades a 250 participants i es poden formalitzar a partir del dia 10 de desembre a qualsevol dels establiments col·laboradors: Evasion Running, XTerra, Intersport Olaria i Cota Zero. Els 200 primers inscrits rebran un regal del Tió. El preu de la inscripció és d'1€ per persona, que es destinarà a cobrir l'assegurança dels participants.

Consulteu aquí les bases de la Cursa del Tió. També us podeu descarregar aquí el full d'inscripció

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00