Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

22/03/2017

Reunió de la Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana

La visita s'ha fet aquest dimecres     La visita s'ha fet aquest dimecres

El Molí de Mar acull la reunió anual d'aquesta Xarxa, de la qual forma part l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú

La Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana ha celebrat una reunió de treball al Molí de Mar de Vilanova i la Geltrú, i els assistents han pogut visitar l'Espai Far de la mà de la regidora de Cultura, Teresa Llorens.

El nou espai patrimonial vilanoví forma part d'aquesta Xarxa de Museus Marítims de la Costa Catalana, creada l'any 2007 sota el lideratge del Museu Marítim de Barcelona. La regidora ha destacat "la importància de pertànyer a aquesta xarxa que integra diversos espais de la costa catalana que difonen la gran riquesa del nostre patrimoni marítim".

Museus, arxius, biblioteques, entitats, associacions i col·lectius preserven i custodien aquest patrimoni marítim que la Xarxa vol protegir, impulsar el seu estudi, contribuir a la seva difusió i sensibilitzar la societat de la seva importància com a part integrant de la nostra cultura i la nostra història.
Visita Far petita
La reunió tècnica que s'ha celebrat aquest dimecres a VNG ha servit per analitzar les jornades sobre exposicions que organitza la Xarxa, això com les exposicions que té en marxa ("Anem a la platja!" i "Camins de ronda"), les propostes de formació o la creació d'un grup de treball per fer tasques de documentació de col·leccions.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00