Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

30/07/2013

La Festa Major 2014 ja té Pabordes

Un instant del Ple celebrat ahir  Un instant del Ple celebrat ahir

El ple de l'Ajuntament ratifica els quatre representants escollits per les entitats i associacions i els tres triats per la Junta de Portaveus

El ple ordinari de juliol de l'Ajuntament de VNG celebrat ahir va ratificar les set persones que seran Pabordes de la Festa Major 2014 amb el vot a favor de tots els grups municipals excepte la Candidatura d'Unitat Popular, que es va abstenir. Els escollits són Pilar Martínez, Cristina Llanas, Lídia Papiol, M. Rosa Ribas, Alfred Batlle, Jaume Massó i Alfred Castells.

L'elecció dels diferents candidats i candidates s'ha dut a terme seguint la fórmula implantada l'any passat sorgida a través del procés participatiu celebrat al maig de 2012. Així doncs, quatre d'aquests nous pabordes han estat escollit pels representants de 8 entitats amb dret a vot que s'havien inscrit prèviament a través de la Carpeta Ciutadana. Aquest són Pilar Martínez, de l'Afevi, Cristina Llanas i Lídia Papiol, de l'Agrupació de Balls Populars, i M. Rosa Ribas de la Societat Sardanista Dansaires Vilanovins

Els tres pabordes restants han estat triats per la Junta de Portaveus de l'Ajuntament de VNG d'entre tots els ciutadans que s'hi han presentat a títol personal. Aquest són Alfred Batlle, Jaume Massó i Alfred Castells.

'Vine de Festa', Festa Major 2013
Una de les novetats de la Festa Major 2013 és l'activitat 'Vine de Festa', una proposta que té per objectiu donar a conèixer la rerescena de les tradicions vilanovines. Aquesta experiència ofereix tant a vilanovins i vilanovines com a visitants de la nostra ciutat la possibilitat de participar en la festa des del seu interior. La idea és que els participants passegin per un seguit d'actes per comprendre el fenomen de la Festa. Podran observar l'estructura, la història i la funcionalitat de cada un dels seus components veient la seva evolució fins a l'actualitat, el perquè i d'on ve... I tot prenent un vermut.

Les persones interessades en formar part d'aquesta experiència caldrà que s'inscriguin a la botiga de la Festa Major, ja que les places són limitades. Els tiquets són transferibles i tenen un preu de 20 euros. L'horari i lloc d'obertura de la botiga és el següent: del 29 de juliol a l'1 d'agost, de 17 a 21 h, al TOC, c. de Sant Sebastià, 11; i del 2 al 6 d'agost, de 10 a 13 h i de 17 a 21 h, a les voltes de l'Ajuntament, pl. de la Vila.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00