Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

14/12/2016

Campanya de la Policia Local per incrementar la seguretat de comerços i clients

    Agents Policia Local VNG    Agents Policia Local VNG

Durant aquesta època també s'intensifiquen els controls d'alcoholèmia, per millorar la seguretat a la xarxa viària i reduir el nombre d'accidents.

La Policia Local de Vilanova i la Geltrú intensifica durant aquestes dates les campanyes de seguretat adreçades a comerços i clients. Mitjançant uns díptics que s'estan distribuint entre els propietaris dels establiments comercials, la policia dóna un seguit de pautes i consells amb l'objectiu d'incrementar la seva seguretat davant furts o robatoris.

Entre d'altres qüestions, se'ls explica la millor manera de protegir els accessos o l'interior de l'establiment, com actuar davant la sospita per l'actitud d'una persona, què fer amb els diners de la recaptació o com reaccionar davant un atracament.

La Policia Local també posa èmfasi durant aquestes dates en la protecció de la ciutadania per tal d'evitar ser víctimes de robatoris. En aquest sentit, es demana que s'extremi la vigilància de les pertinences, així com en el moment de treure diners d'un caixer automàtic.

D'altra banda, si bé durant aquests dies s'està realitzant una campanya de control del consum d'alcohol de manera coordinada entre la Policia Local i el Servei Català del Trànsit, a partir de la setmana vinent s'intensificaran els controls en diferents punts de la ciutat amb l'objectiu d'evitar que hi hagi persones que condueixin sota els efectes de l'alcohol o d'altres substàncies i puguin posar en perill les seves vides i les dels altres.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00