Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

16/04/2013

L'alcaldessa de la ciutat i la regidora de Cultura es reuneixen amb la diputada de Cultura Mireia Hernàndez

Marijó Riba, Mireia Hernàndez i Neus Lloveras   Marijó Riba, Mireia Hernàndez i Neus Lloveras

La diputada adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona ha visitat el Museu Romàntic Can Papiol i el Centre d'Art Contemporani La Sala abans de la reunió de treball

Aquest matí, Neus Lloveras, alcaldessa de la ciutat, i Marijó Riba, regidora de Cultura, han rebut la visita de la diputada adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona Mireia Hernàndez. Abans de la sessió de treball, la diputada ha estat al Museu Romàntic Can Papiol i després ha anat fins al Centre d'Art Contemporani La Sala.

La visita ha servit per fer conèixer de primera mà aquesta part del patrimoni vilanoví a la responsable de la Diputació de Barcelona. Posteriorment, s'ha realitzat una reunió de treball per posar en comú aquelles necessitats i inquietuds culturals que hi ha a casa nostra. Mireia Hernàndez s'ha compromès, un cop passat l'estiu, a tornar a la nostra ciutat i explicar el desenvolupament dels compromisos adquirits en aquesta trobada.

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, ha volgut agrair aquesta visita de la diputada i ha manifestat que "el seguiment del territori que fa la Diputació de Barcelona és una bona manera per trobar maneres de col·laborar entre institucions".

Per la seva banda, la diputada de Cultura ha declarat que "aquesta és una manera de visitar el territori. La Diputació està al servei dels ajuntaments i ho està des del seu costat, no des d'un despatx". Així mateix, Mireia Hernàndez ha fet públic que la Diputació ha obert una convocatòria per sol·licitar ajuts adreçats a entitats. "Tenim més de 9.000 entitats que han mantingut tots aquests anys la nostra cultura popular. Cal preservar aquesta part del patrimoni; saber d'oin ve i cap a on va".

Marijó Riba, regidora de Cultura de l'Ajuntament, ha explicat que "la línia de trobades amb la Diputació és important. Demanarem coses, tenim necessitats importants en cultura, sobretot amb el patrimoni, com és el cas del Papiol. Però també hi ha temes de programació i de cultura popular que també cal tractar".
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00