Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

17/02/2016

Tarda de monòlegs solidaris

L'espectacle començarà a les 6 al Círcol Catòlic    L'espectacle començarà a les 6 al Círcol Catòlic

Dissabte se celebra un espectacle benèfic en favor dels esmorzars solidaris Cafè Caliu de l'Associació Alè

Aquest dissabte 20 de febrer a les sis de la tarda, el teatre Círcol Catòlic acollirà un espectacle de teatre de monòlegs a favor del projecte d'esmorzar Cafè Caliu. Aquesta iniciativa benèfica a favor de l'Associació Alè serà amb entrada lliure, i es cobrarà un donatiu voluntari per a la compra d'aliments per l'esmorzar solidari Cafè Caliu.

L'espectacle porta per nom "Rubia Patrizia y los 4 monologuitos", i està organitzat per l'Associació "Un somriure de oreja a orella".
Hi participaran els alumnes del curs de monòlegs d'Amartist: Juan Antonio Calvo, Yolanda Sandoval, Marga Benedicto i Abert Capapey.

Cafè Caliu
L'Associació Alè és una de les entitats que formen part de la Mesa d'Entitats Socials, i que desenvolupa al centre cívic La Geltrú el projecte d'esmorzars solidaris Cafè Caliu, on les persones que es troben en situació o risc d'exclusió social es poden adreçar per poder obtenir un esmorzar sa i equilibrat.

L'Associació Alè, conscient que les necessitats d'aquestes persones es cronifiquen, pretén anar un pas més enllà i oferir assessorament i suport per detectar i respondre les necessitats de la persona usuària, en la mesura que hi hagi recursos. Així, aprofitant l'esmorzar, es crea un ambient distés on l'usuari té l'oportunitat d'expressar-se i verbalitzar la seva realitat de forma més familiar i en confiança amb els tècnics responsables del servei, facilitant la creació de diferents tallers orientats a potenciar l'adquisició d'habilitats per tal de fomentar l'autonomia i reactivar la xarxa social.

Més informació a https://associacioale.wordpress.com/ i a www.vilanovasolidaria.cat

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00