Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

25/06/2013

El 20 de juliol obre el Festival d'Estiu de Cerveses Artesanes

el "Fest-t'hiu" es celebrarà a la plaça de la Vila de les set del vespre a les dues de la matinada

L'oferta de la Fira de la cervesa de Vilanova i la Geltrú s'amplia enguany amb la celebració de la primera edició del Fes-t'hiu, Festival d'estiu de cerveses artesanes de barril, que tindrà lloc dissabte 20 de juliol a la plaça de la Vila. El Fes-t'hiu complementarà i presentarà el Fes-t'hi, Festival d'hivern que tindrà lloc el dia 21 de desembre i del qual ja se n'han celebrat dues edicions.

L'esperit del Fes-t'hiu és el mateix que el del Fes-t'hi i que el de l'associació Singlot, que organitza l'acte: promocionar la cultura de la cervesa artesana i els productes de proximitat. A diferència del Fes-t'hi, el Fes-t'hiu serà un festival de petit format, en el qual hi participaran 10 productors catalans, entre els quals La Font del Diable, de Vilanova i la Geltrú. La mida del festival i l'època de l'any permeten celebrar-lo a l'aire lliure i en un indret cèntric de la ciutat, com la plaça de la Vila, la qual cosa facilita l'accés al festival.

Des de les 19 h de la tarda fins les dues de la matinada es podran degustar més de vint varietats de cervesa artesana, totes elles de barril. Aquest és un altre dels trets distintius del Fes-t'hiu respecte el Fes-t'hi i altres festivals de cervesa on s'ofereixen també cerveses d'ampolla. L'oferta es complementarà amb menjar de productors locals i amb música, així com activitats complementàries per donar a conèixer la cervesa artesana. Es realitzaran dos tasts guiats a les 20 i a les 21.30h on, amb l'acompanyament d'un expert en cervesa artesana, es podran degustar cinc cerveses diferents a un preu de cinc euros. Per aquestes activitats caldrà reserva prèvia al punt d'informació del Fes-t'hiu ja que les places són limitades.

També hi haurà una parada dedicada a informar sobre el procés d'elaboració de la cervesa artesana on es podran veure i tocar els ingredients emprats en la fabricació. Com en el Fes-t'hi, s'ha dissenyat un got de vidre especial per al festival que es podrà comprar al punt d'informació a un preu de 2 euros. L'accés al festival serà gratuït.

Més informació a: http://festivaldestiu.blogspot.com.es/
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00