Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

24/04/2015

S'obren les preinscripcions per a la Cercavila de l'Imaginari

La Cercavila de l'Imaginari se celebra el 6 d'agost a la tarda      La Cercavila de l'Imaginari se celebra el 6 d'agost a la tarda

Els dies 5, 6 i 7 de maig a la tarda es podran presentar a l'Oficina Jove

Els nens i nenes que vulguin participar el proper 6 d'agost a la Cercavila de l'Imaginari poden presentar la preinscripció dimarts 5, dimecres 6 i dijous 7 de maig, de 5 a 7 de la tarda, a l'Oficina Jove de VNG, a la Rasa d'en Miquelet número 16.
El full de preinscripció es pot omplir allà mateix, o bé portar-lo omplert de casa, descarregant-lo a la web www.entitatsvilanova.cat.

Els nens i nenes que s'apuntin, que han de ser nascuts entre els anys 1999 i 2009, rebran un número de registre d'entrada. Un cop acabat el període de preinscripció, es farà un sorteig, i a partir del número que surti s'agafaran els infants que es necessitin per a cada ball. En el cas que, per edats, les sol·licituds sobrepassin el nombre de balladors, els restants passaran a la llista d'espera, que servirà per cobrir les baixes. Els pares i mares rebran un correu electrònic on se'ls comunicarà si el nen o nena ha estat acceptat o si queda en llista d'espera.

Els dies d'assaig de la Cercavila de l'Imaginari seran:
JUNY: Dissabtes 20 i 27 d'11 a 13 h
JULIOL: Dissabtes 4 i 11 d'11 a 13 h
AGOST: Dissabte 1 i dijous 6 de 10 a 12 h
Els responsables de la Cercavila demanen que tots els infants que es preinscriguin es comprometin a assistir tots els dies d'assaig per tal de poder desenvolupar l'acte amb normalitat.

Cada any des de 1999, dins dels actes de Festa Major, se celebra la Cercavila de l'Imaginari, que està formada per vuit balls que tenen els seus orígens en contes, llegendes i fets històrics de la comarca del Garraf: la Fundació de la Vila Nova, el ball del Cep, el ball de la Sínia, el ball del Miralpeix, el ball de Pescadors, el ball de l'Arribada del Ferrocarril, el ball de les Coves de Ribes i el ball de la Lluna en un Cove. En aquesta cercavila, protagonitzada per nens, nenes, nois i noies, d'entre 6 i 16 anys de Vilanova i la Geltrú, hi participen més de 200 infants.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00