Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

26/02/2016

El debat sobre l'educació en valors, eix central de la darrera xerrada educativa a l'IMET

Roser Sellés, encarregada de portar la xerrada Roser Sellés, encarregada de portar la xerrada

Roser Sellés fa reflexionar els assistents sobre quin model de pare/mare representem davant de la canalla

Amb el títol Valors per fer-los créixer, com ser un exemple inspirador pels nostres fills i filles, l'IMET va acollir els dies 17 i 24 de febrer una nova xerrada del seu Cicle de Xerrades.

Roser Sellés, encarregada de portar la xerrada, va convidar als assistents a reflexionar sobre el model de pare/mare que som i la nostra responsabilitat en l'educació dels nostres fills. Remarcant, especialment, el fet que els valors no s'ensenyen, sinó que s'educa en i amb valors. A més a més, va voler demostrar que, fem el que fem, ens n'adonem o no, estem educant en uns valors. Valors que, a més, poden no mostrar coherència entre els que transmetem i els que volem transmetre.

De fet, des de l'àmbit educatiu i familiar existeix una preocupació creixent respecte el valor de l'educació i l'educació en valors. I és que no cal oblidar que els pares i mares són els professors més importants en la vida dels fills, doncs tenen el privilegi i la responsabilitat de compartir les seves experiències de vida amb ells.

Aquesta xerrada s'emmarca en el Cicle de Xerrades que l'IMET dissenya i programa cada any amb la finalitat d'abordar temes relacionats amb l'educació i els infants, amb l'objectiu de proporcionar informació i recursos per donar suport a la tasca educativa de les famílies. Les xerrades s'adrecen prioritàriament a les famílies, tot i que resten obertes a qualsevol persona interessada en el tema, com ara el professorat, psicòlegs, pedagogs o altres.

Podeu trobar informació de les properes xerrades aquí.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00