Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

10/11/2011

Els Grups de Treball del PAM fan aportacions en matèria de Coneixement i Serveis a les persones

La setmana vinent continuaran les sessions de treball del PAM         La setmana vinent continuaran les sessions de treball del PAM

La sessió de treball es va fer al Centre Cívic La Geltrú

Continuen les trobades del Govern municipal amb els grups de treball sobre el Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2011-2015 al Centre Cívic la Geltrú. Ahir dimecres va ser el torn de l'àrea de Coneixement i Serveis Personals-Sectorials, a càrrec de la primera tinent d'Alcaldia i regidora d'Educació, Ocupació, Tecnologies i Societat de la Informació, Infància, Adolescència, Gent Gran i Equitat de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ariadna Llorens.

Durant la presentació de la sessió de treball, Ariadna Llorens va voler encoratjar les persones participants "a posar sobre la taula totes i cadascuna de les seves aportacions". Segons Ariadna Llorens, "la suma de totes les propostes farà que el document del Pla d'Actuació Municipal s'adeqüi molt més a les necessitats reals de la ciutat".

L'objectiu de la reunió és que els grups de treball coneguin les propostes del govern al voltant de cadascun dels àmbits i posteriorment realitzin les seves aportacions sobre cadascun dels àmbits tractats.

Les sessions de treball continuaran la setmana vinent amb els temes relacionats amb la Promoció de la ciutat i la Cultura, el dilluns 14 de novembre, i amb Serveis a la ciutat i Participació, el dimarts 15 de novembre.


© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00