Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/05/2016

A principis de juny s'obre el període de presentació de candidatures per ser paborde de la Festa Major 2017

Aquests són els pabordes i pabordesses que van sortir escollits per organitzar la Festa Major 2016  Aquests són els pabordes i pabordesses que van sortir escollits per organitzar la Festa Major 2016

Totes les persones que vulguin optar a organitzar la Festa Major de 2017 podran presentar la candidatura fins al 21 de juny

A principis del mes de juny, i fins al dimarts 21, estarà obert el període per presentar candidatures per ser paborde de la Festa Major 2017. Amb les modificacions incorporades al 2012 arran del procés participatiu sobre el model d'organització i gestió de la Festa Major, qualsevol persona pot optar a ser organitzadora de la Festa Major de Vilanova i la Geltrú.

Tant particulars com representants d'entitats registrades han de presentar la seva sol·licitud a través del web vilanova.cat o a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, OAC. En aquesta sol·licitud caldrà explicar les motivacions per presentar la candidatura i adjuntar una fotografia.

L'elecció dels 7 Pabordes per al 2017 es planteja amb 3 pabordes representants de la ciutadania (pot presentar candidatura qualsevol ciutadà o ciutadana major de 18 anys), i 4 pabordes representants de les entitats i associacions (qualsevol entitat o associació registrada al Registre d'entitats de la ciutat podrà presentar el seu candidat o candidata).

A partir del 21 de juny, un cop acabat el termini de presentació de candidatures, els 4 pabordes representants de les entitats seran escollits per les entitats que així ho hagin sol·licitat en un acte de votació de candidatures previst pel dimecres 6 de juliol. Per assistir a aquest acte a votar, les entitats hauran de tramitar una sol·licitud de vot a través de la Carpeta Ciutadana o de l'OAC. Les entitats o associacions que no hagin presentat candidatura també podran assistir a la votació i tindran dret a vot sempre que ho hagin sol·licitat.

Per altra banda, els 3 pabordes representants de la ciutadania seran escollits per la junta de Portaveus en funció del perfil expressat en les candidatures presentades. El mes de juliol, el Ple Municipal de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ratificarà els pabordes escollits en ambdues votacions. Els set pabordes prendran possessió de la seva responsabilitat en l'acte de Presa de Procuració, que se celebrarà el 6 d'agost, moment en que els Pabordes 2016 cessaran en el seu càrrec.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00