Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

18/03/2015

VNG acull un taller de coneixements i recursos per a situacions de pobresa energètica, organitzat per la Diputació i la Generalitat

   El taller es fa a deu localitats catalanes     El taller es fa a deu localitats catalanes

En aquest taller s'explicarà el projecte Sumem energies, impulsat per l'ajuntament vilanoví

Dijous vinent, 26 de març, el CRIA de Vilanova i la Geltrú acollirà un Taller de Coneixements i Recursos per a la situacions de pobresa energètica. La realització d'aquest taller, fruit de la col·laboració entre la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Institut Català d'Energia, sorgeix de la proposta del pacte per la lluita contra la pobresa i de les diferents resolucions del parlament català, que reclamen mesures de lluita, difusió i informació sobre aquest tipus de pobresa.

Una de les línies d'actuació es concreta en la formació específica dels caps dels departaments de serveis socials i de medi ambient per tal que puguin disposar de coneixements suficients i d'informació actualitzada sobre tots els recursos disponibles, en un recorregut que finalment ha de suposar un benefici per les persones que diàriament són ateses per aquest tipus de problemàtica.

L'objectiu del taller és, doncs, facilitar coneixements, recursos i eines perquè des dels serveis socials es puguin gestionar les situacions de pobresa energètica, i que finalment serveixi per orientar els usuaris en els consums d'electricitat, aigua i gas. El taller també servirà per presentar experiències i bones pràctiques d'altres territoris. En el cas de Vilanova i la Geltrú, els assistents al taller rebran informació sobre el Projecte Sumem Energies, impulsat per l'ajuntament de la ciutat.

L'any passat es van fer tres edicions d'aquest taller i per aquest any 2015 se'n faran un total de deu, en diverses localitats catalanes, entre les quals hi ha Vilanova i la Geltrú.

Per més informació sobre el contingut del taller (aquí)

Per assistir al taller cal fer inscripció. (formulari)
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00