Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/07/2013

El Xou Petit de la Fundació busca suport econòmic per participar al Mundial de patinatge de Taipei

Xou Petit de la Fundació   Xou Petit de la Fundació

Dissabte estaran a la rambla Principal explicant el seu projecte i buscant nous col·laboradors

El Xou Petit de la secció de patinatge de la Fundació ha engegat diverses iniciatives per buscar nous patrocinadors i col·laboradors que permetin al grup poder assistir al Mundial de patinatge de Taipei (Xina), que se celebrarà durant el mes de novembre.

L'elevat cost que suposa el desplaçament i l'estada a la seu dels campionats fa que des del club es demani ajuda i col·laboració a empreses o particulars a canvi de publicitat, entre d'altres fórmules. En aquest sentit, les patinadores que conformen el Xou petit seran demà a la rambla Principal explicant la situació en la que es troben i les necessitats a cobrir per tal de poder participar al mundial i du el nom de Vilanova i la Geltrú a la Xina.

Seguint aquesta línia, el proper dissabte 20 de juliol, la Fundació organitzarà una jornada lúdic esportiva al passeig de Ribes Roges. Així doncs, a partir de les 18 hores i en el tram comprés entre el Xiringuito 1 i el Restaurant Marejol, se celebraran diversos jocs i exhibicions sobre patins i s'instal·laran diverses parades d'articles relacionats amb aquesta disciplina esportiva.

Cal recordar que aquest grup de patinadores ha realitzat una excel·lent temporada acabant en el tercer lloc del Campionat d'Espanya i en una meritòria cinquena posició al passat Europeu celebrat a Mòdena.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00