Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/08/2015

Itineraris per conèixer la façana marítima i la Vilanova pesquera

Foto: Arxiu Associació Museu del Mar Foto: Arxiu Associació Museu del Mar

L'Espai Far ofereix recorreguts i visites a llocs emblemàtics del barri de mar fins al mes de setembre

L'Espai Far ha organitzat durant aquest estiu un seguit d'itineraris que permeten conèixer una mica més a la ciutadania i als visitants del municipi el caràcter mariner de Vilanova i la Geltrú. Així, des del mes de juliol, s'està portant a terme l'activitat "Des del Far de Vilanova. Itineraris per la façana marítima", una oferta que inclou dos recorreguts diferents per llocs emblemàtics del barri de mar d ela nostra ciutat, i que tenen el seu inici en el mateix Far.

Per a la gent interessada en participar en aquesta experiència, tenen l'oportunitat de realitzar algun d'aquests dos itineraris en el següent calendari:

- els dimecres 19 i 26 d'agost i 9 de setembre, "Visita a la llotja". L'activitat s'inicia a les 8 del matí

- els divendres 21 d'agost i 4 de setembre, "La Vilanova pesquera. El Far i el barri de baix a mar". L'inici del recorregut és a les 19 h.

Per poder participar en qualsevol d'aquests itineraris cal fer reserva prèvia ja que les places són limitades. Es pot fer a través del correu electrònic patrimonicultural@vilanova.cat o bé trucant al telèfon 93 814 00 00 (ext. 3135/3149).

Així mateix, per al dissabte 5 de setembre s'ha previst una conferència a les 19 h. L'activitat "Converses a la farola" oferirà la xerrada El bot Víctor Rojas, a càrrec de Josep Ayza, president de l'Associació Museu del Mar, i Mia Marsé, restauradora del bot.

Com a novetat d'aquest estiu, l' Espai Far és punt d'informació turística fins al 13 de setembre. El seu horari d'atenció al públic és de dilluns a dissabte de 17 a 20 h i dissabtes, diumenges i festius de 10 a 12 h.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00