Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

19/03/2014

La integració de les persones amb discapacitat al món del treball, a debat

El Molí de Mar va acollir l'espai de debat sobre discapacitats i integració laboral El Molí de Mar va acollir l'espai de debat sobre discapacitats i integració laboral

La Plataforma per una escola inclusiva dóna a conèixer la metodologia de treball per aconseguir la integració laboral amb èxit

La Plataforma ciutadana per una escola inclusiva al Garraf va organitzar ahir un espai de debat sobre la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual al mercat laboral. L'acte s'emmarcava dins de les diferents activitats que s'organitzen al voltant de XIena Festa Per Una Societat Inclusiva 2014.

L'objectiu de l'activitat va ser donar a conèixer l'èxit de la metodologia de treball amb suport en la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual en el mercat ordinari de treball i fer propostes per millorar la informació que tenen professionals, famílies i persones amb discapacitat respecte les possibilitats d'accés amb èxit al mercat laboral mitjançant la metodologia del treball amb suport.

La presentació de l'espai de debat va anar a càrrec de Margarida Saiz, en representació de la Coordinadora d'entitats, centres, ciutadans i ciutadanes organitzadora de la Festa per una Societat Inclusiva al Garraf.
Glòria Canals, directora d'AURA Fundació, presidenta de l'Associació Catalana de Treball amb Suport (ACTAS) i ex-Presidenta de l'Associació Española de Empleo con Apoyo (AESE) va ser l'encarregada de fer la presentació i dinamització del debat a partir de les aportacions de dues persones dinamitzadores del projecte TIMOL.

Els principals dubtes a resoldre van ser quines persones amb discapacitat intel·lectual poden accedir amb èxit al mercat laboral de treball, on són els límits i quins són els requisits.

La xerrada es va fer al Centre de Recursos Pedagògics del Garraf, al Molí de Mar, i va comptar amb la presència de la regidora d'Educació, Ariadna Llorens. Els organitzadors de l'activitat volen fer arribar per escrit les aportacions, propostes i opinions expressades en aquest espai de debat a totes les persones assistents així com a persones, institucions i entitats implicades o amb responsabilitat en fer efectiva la inserció laboral de les persones amb discapacitat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00