Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2013

L'Escola Pia C i l'Aragai, guanyen la fase final del torneig Cruyff Courts

L'equip de l'Aragai, vencedor en categoria femenina    L'equip de l'Aragai, vencedor en categoria femenina

Els vencedors en categoria masculina i femenina disputaran la final del campionat de Catalunya

L'equip de l'Escola Pia C, en categoria masculina, i l'Aragai, en categoria femenina, van ser els vencedors del la fase final del 2n torneig escolar Cruyff Court 6 vs 6 Campions Vilanova i la Geltrú.

La final del torneig es va disputar divendres a la tarda al camp situat al parc de la Torre d'Enveja. En categoria masculina van jugar els equips de les escoles l' Aragai, Escolapis B, Escolapis C, i Pompeu Fabra. A la final l'Escola Pia C es va imposar per 2 a 0 a l'escola Pompeu Fabra. En categoria femenina l'Aragai que es va imposar al Pompeu Fabra per 2 a 0.
Els equips que van disputar la final van sorgir de les diferents eliminatòries que es van jugar el 19 d'abril. Els conjunts s'havien de formar dins del grup classe donant d'aquesta manera l'oportunitat a participar a tots els nens i nenes de 6è de primària de la ciutat.

Cal destacar l'actitud dels nens i nenes i el joc net que es va poder viure en els partits. Tot i la competitivitat que genera un campionat d'aquest tipus, el respecte i l'esportivitat van ser presents en tota aquesta fase final.

El diumenge 5 de maig, els equips de l'scola Pia i l'Aragai es desplaçaran a Igualada on jugaran la final del Campionat de Catalunya. En aquesta final s' enfrontaran als equips guanyadors dels torneigs escolars celebrats a Igualada, Mollerussa, Sant Boi, Barcelona, Reus i el Vendrell. Aquests sis municipis, junt amb Vilanova i la Geltrú, són els que en l'actualitat disposen al seu municipi d'una instal·lació Cruyff Court.

En aquesta fase del campionat de Catalunya es formarà la selecció Catalana que jugarà l'Eurocopa Cruyff Courts 6&6 també a Igualada els dies 15 i 16 de juny. Descarrega't la FOTO
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00