Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

15/10/2014

Se signen quatre convenis amb l'ADEG, l'Estació Nàutica, Viu Comerç, Gremi d'Hoteleria i Restauració i Menja't Vilanova

Neus Lloveras i Gerard Figueres destaquen l'activitat del teixit productiu de la ciutat

Ahir migdia la sala Pau Roig de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú va servir de marc a la signatura de tres convenis bilaterals, amb l'ADEG, l'Estació Nàutica i ViU Comerç; i un de conjunt que sumava el Gremi d'Hoteleria i Restauració i Menja't Vilanova als ja citats. L'acte va estar presidit per l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, i pel regidor de Promoció Econòmica i Turisme, Gerard Figueras.

La primera signatura va ser una addenda al conveni anual de l'ADEG per tal de facilitar informació sobre contractació pública a empreses locals. Aquesta fet va ser valorat molt positivament per Isidre Also, secretari general de l'ADEG qui afirmà que "es tracta d'un iniciativa municipal, i en concret dels seus serveis jurídics, que pot facilitar a empreses petites el fet d'acabar esdevenint proveïdors de l'ajuntament. Amb aquest servei hi ha una millora del flux d'informació i pot significar un bon estímul per a les empreses locals sigui quin sigui el seu volum".

Tot seguit es va signar el conveni anual amb l'Estació Nàutica. El seu president, Carlos Díaz va voler senyalar la bona entesa de l'entitat amb l'Ajuntament. "Des de l'Estació Nàutica estem treballant activament en la promoció de la ciutat com a destí turístic, a més de donar rellevància a la destinació com a centre d'activitats nàutiques."

També Viu Comerç va signar el seu conveni anual. La seva presidenta, Montse Andreu, va manifestar que aquest conveni "serveix per dinamitzar el comerç però també per a mantenir el fet que Vilanova i la Geltrú sigui una capital comercial de referència, no només en el entorn més proper, sinó arreu del país"

El darrer conveni signat ahir evidencià l'enllaç de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb el Gremi d'Hoteleria i Restauració, Menja't Vilanova, l'Estació Nàutica, Viu Comerç i l'ADEG per tirar endavant una nova edició de la Campanya de la Gamba de Vilanova. Carlos Alcover, president de Menja't Vilanova va afirmar que aquest fet "era la visualització d'un intens treball que de manera conjunta hem dut a terme en els darrers mesos. El fet de sumar esforços farà que la ciutat continuï sent un referent gastronòmic. La Gamba és una campanya gastronòmica però sobretot és una campanya de ciutat on aquest reconegut element gastronòmic ha de servir de bandera per a promoure la riquesa de productes de l'horta, el mar i la vinya que tenim de la sort de tenir". El conveni també va ser signat per Jaume Martí, com a president del Gremi d'Hoteleria i Restauració.

Gerard Figueras va assenyalar que la signatura d'aquests diferents convenis "posa de manifest que l'ajuntament no està treballant sol, sinó que ho fa de la mà de la gent que des de la iniciativa privada s'ha agrupat o agremiat i té ganes de fer coses, de treballar i de tirar projectes endavant per la millora de la ciutat".

Finalment, l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras va tancar l'acte assegurant que "des de l'Ajuntament estem al costat del teixit empresarial de la ciutat. Cal felicitar a l'empresariat per aquestes iniciatives, i cal que sàpiguen que l'Ajuntament sempre posarà eines i facilitats. L'acte d'avui demostra que hi ha moltes activitats econòmiques a la ciutat i molta gent amb il·lusió. Tots els indicadors marquen que estem treballant en la bona direcció. Per això cal tenir confiança i col•laborar amb el teixit productiu de la ciutat"
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00