Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/02/2013

Afectacions en el trànsit per Carnaval

La celebració dels actes de Carnaval afecta la circulació de vehicles i autobusos a la ciutat La celebració dels actes de Carnaval afecta la circulació de vehicles i autobusos a la ciutat

L'Arrivo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes és l'acte que més afectarà la circulació aquest Carnaval

La Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha informat de les afectacions en el trànsit que es produiran aquests dies de Carnaval.

En concret, aquest divendres 8 de febrer, amb motiu de la celebració de l'Arrivo de Sa Majestat el Rei Carnestoltes, no es podrà estacionar en diversos punts de la ciutat. Així mateix, també quedarà restringida la circulació de vehicles pels carrers per on passen les carrosses, i aquells que els creuen:

Des de les 18h i fins a les 20h, es tallarà la circulació de vehicles del pas sota la via del carrer de Magdalena Miró. Per tant, l'accés al Barri de Mar es podrà fer des de la ronda d'Europa, la rambla de Salvador Samà, o la rambla de Lluís Companys. La sortida es podrà fer per la ronda d'Europa o per la rambla de Lluís Companys. Mentre duri l'Arrivo, el vial del lateral del Port quedarà de doble sentit de circulació per facilitar la mobilitat dels veïns de la zona.

Des de les 14h i fins a les 20h quedarà prohibit estacionar al passeig del Carme, entre la rambla de Joan Baptista Pirelli i la rambla de la Pau; al passeig Marítim, entre la rambla de la Pau i el carrer del Gas; al vial del lateral del Port; al carrer de l'Àncora, entre la rambla de la Pau i el carrer de Magdalena Miró; i al carrer del Forn del Vidre, entre el carrer de Magdalena Miró i la rambla de la Pau.

De 17 a 21h es tallarà els carrers per on passi l'Arrivo. L'itinerari sortirà del monument a Francesc Macià i passarà per la rambla de la Pau, el carrer de l'Àncora, el pas sota la via del carrer del Forn del Vidre, la rambla Principal, la plaça de les Neus, el carrer de Sant Gregori, el carrer dels Caputxins i la plaça de la Vila.

Per al diumenge de Comparses, dia 10, els visitants podran aparcar gratuïtament al pàrquing del Mercadona, al carrer de la Piera, que estarà obert de 9 a 18h en col·laboració amb l'Ajuntament.

Modificacions en el bus urbà

El bus urbà es veurà afectat de la següent manera:

S'anul·laran les parades del Parc Gumà i Ferran i de Can Pahissa de la línia L1 i L4. L'itinerari alternatiu és la rambla de Josep Antoni Vidal i l'avinguda de Víctor Balaguer. També s'anul·len les parades de la L1 Àncora amb Balears i Balears amb plaça Marina. La parada Martí Torrents es farà a la vista al pg. Marítim a l'alçada del c. Martí Torrents. El bus passarà per l'avinguda del Ferrocarril, la rambla de l'Exposició, el carrer de la Piera, la ronda Europa i el passeig Marítim.

Tanmateix les parades de la L1 i L2 passeig Marítim amb Gas, i del passeig del Carme amb rambla Pirelli es faran a la vista a la calçada lateral del passeig Marítim.

En el cas de les parades de la línia 2 Canàries amb Immaculada Concepció; i d'Àncora amb Balears, s'anul·laran i el bus es desviarà per la ronda d'Europa, el carrer de la Masia Torrents, i la rambla de l'Exposició. També s'anul·len les parades de la rambla Ventosa amb la rambla de la Pau; de Manuel Marqués al CAP Jaume I; i de la plaça de Soler i Gustems, on el bus es desviarà pel carrer de la Llibertat, la rambla de Josep Tomàs Ventosa i el carrer de la Unió.

Pel que fa a dissabte, dia 9, hi haurà un canvi d'ubicació del mercadal. Per això des de la matinada fins a les 18h s'anul•len algunes parades de bus: la L1 no pararà a Pelegrí Ballester amb la plaça dels Pobles d'Espanya, ni tampoc a Pare Garí amb l'avinguda de Francesc Macià. El bus passarà pel carrer de Josep Coroleu, el carrer del Jardí, i el carrer del Pare Garí. Pel que fa a la línia L3, el bus no s'aturarà a Pare Garí amb Cuba, ni a Pare Garí amb Francesc Macià, perquè passarà per l'avinguda de Jaume Balmes, el carrer de Josep Coroleu, el carrer Jardí, i el carrer del Pare Garí.

El mateix dissabte se celebra el Caramel, i de 16.30 a 19.30h s'eliminaran les parades de la L2 de la rambla de Josep Tomàs Ventosa amb rambla de la Pau; de Manuel Marquès al CAP Jaume I, i de la plaça de Soler i Gustems. El bus passarà pel carrer de la Llibertat, la rambla de Josep Tomàs Ventosa, i el carrer de la Unió.

Finalment, el diumenge de Carnaval, en motiu de les Comparses, se suspèn el servei de bus fins a les 15h.

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00