Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/11/2016

El programa d'ATRA 'Actua, tots per tots' participa al Giving Tuesday 2016

Aquest innovador programa de suport a la vida autònoma per a persones amb trastorn mental, que va néixer a VNG, és una de les causes d'aquest moviment global

El programa "Actua, tots per tots" participa al Giving Tuesday 2016. #GivingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions. L'objectiu és dedicar tot un dia, el 29 de novembre, a celebrar mundialment l'acció de donar, ja siguin diners, béns materials o temps, a través del voluntariat. És una oportunitat per compartir generositat amb les persones que ens envolten, una oportunitat per sentir la inigualable sensació de donar.

A la web de Giving Tuesday hi ha moltes causes, i una d'elles és la que ha presentat el grup ATRA: el programa "Actua, Tots Per Tots".

Enguany, el Giving Tuesday se celebrarà el 29 de novembre, però des d'ara i fins a principis de gener és possible contribuir en els projectes que hi participen.

"Actua, Tots Per Tots" és un programa de suport a la vida autònoma per a persones amb trastorn mental. Es tracta d'un projecte innovador que incorpora la participació d'un grup de voluntaris format per persones amb i sense malaltia mental. És un projecte que promou el treball de les persones per a les persones, fomenta la cooperació, el suport i l'ajuda mútua, treballa contra l'estigma i en favor de la sensibilització, facilita la integració en la societat i potencia l'apoderament de les persones amb trastorn mental.

Des de la integració i l'entusiasme, fa més de dos anys que el programa "Actua, tots per tots" funciona a Vilanova i la Geltrú, on ja està consolidat. Aquest any també ha començat a Barcelona, i l'objectiu és seguir creixent i replicar-lo en altres municipis i comunitats.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00