Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

11/03/2014

Canvi de prioritat al carrer de la Creu

Fins ara l'stop el troben els vehicles que circulen pel carrer de Santa Maria   Fins ara l'stop el troben els vehicles que circulen pel carrer de Santa Maria

Els vehicles que circulin pel carrer de la Creu trobaran un senyal d'stop a la cruïlla amb els carrers de Santa Maria i de Maria Isabel Ventosa

La Regidoria de Serveis Viaris i Mobilitat senyalitzarà aquest dimecres el canvi de prioritat de pas a la cruïlla dels carrers de Santa Maria i de Maria Isabel Ventosa amb el carrer de la Creu. Fins ara el senyal d'stop el trobaven els vehicles que circulaven pels carrers de Santa Maria i de Maria Isabel Ventosa i anaven a parar al carrer de la creu. A partir d'aquesta setmana, els que s'hauran d'aturar seran els que circulin pel carrer de la Creu, de manera que hauran de reduir la velocitat.
Pel que fa als vehicles que circulin pel carrer de Santa Maria, hauran de cedir el pas als vehicles provinents del carrer Maria Isabel Ventosa.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu adreçar-vos a la Regidoria de Serveis Viaris de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, de dilluns a divendres, des de les 9.30 fins a les 14 h, o bé al telèfon 93 814 00 00.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00