Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

20/02/2013

Vilanova i la Geltrú aposta per la tecnologia mòbil i la vinculació amb el mar

 Representació de l'Ajuntament de VNG al MWC de 2012    Representació de l'Ajuntament de VNG al MWC de 2012

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, qualifica la participació al MWC i la celebració de l'assemblea ACCESS sobre el canvi climàtic a l'Àrtic, com a elements estratègics i de futur per a la ciutat

La setmana vinent, amb la participació de Neàpolis al Mobile World Congress 2013 i, la següent, amb la celebració a Vilanova i la Geltrú de la segona assemblea ACCESS sobre el canvi climàtic econòmic i social a l'Àrtic, VNG consolida la seva vinculació amb sectors estratègics i de futur com són el projecte Vilanova Nàutica i la implantació de noves empreses lligades al sector de la tecnologia mòbil. D'aquesta manera s'ha expressat l'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras davant els mitjans de comunicació sobre ambdós esdeveniments de gran importància i rellevància per a la capital del Garraf.

Neus Lloveras ha afirmat que aquest segon any de participació de Vilanova i la Geltrú, a través de Neàpolis, al Mobile World Congress ha de servir "per consolidar la presència i sobretot per fer contactes i entrevistes, que en aquest àmbit és molt important". Segons l'alcaldessa de la ciutat, aquest és un "tema estratègic per a VNG". D'altra banda, a més de Neàpolis, també tornarà a ser present al congrés de la telefonia mòbil per tercer any consecutiu la multinacional amb seu a VNG, Service2Media. Aquesta empresa, en procés de creixement a la nostra ciutat, aprofitarà la celebració del MWC 2013 per presentar els seus nous projectes tecnològics.


L'alcaldessa de la ciutat també s'ha referit al fet que Vilanova i la Geltrú i, més concretament Neàpolis, serà la seu durant la primera setmana del mes de març de la segona assemblea sobre el canvi climàtic, econòmic i social a l'Àrtic. Segons Neus Lloveras "aquest projecte europeu que aplegarà les màximes autoritats científiques per debatre sobre el desenvolupament sostenible d'aquesta zona del planeta recolza el paper destacat que volem tenir en la investigació i sobretot la nostra vinculació amb el mar". En aquest sentit, l'alcaldessa ha destacat que Vilanova i la Geltrú "aposta molt fort pel mar i el fet que es pugui realitzar aquest congrés a la ciutat ens potencia com a referent del sector nàutic i marí".

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00