Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/12/2014

Els Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació incorporen el nom d'Albert Virella i Bloda

Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda  Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda

S'obre una nova convocatòria dels Premis de Periodisme i Investigació Comarcal amb diverses novetats

Ja s'ha obert una nova edició dels Premis Eugeni Molero de Periodisme i Investigació Comarcal, que convoca el Consell Comarcal del Garraf des de l'any 1992, en homenatge de qui fou escriptor i periodista, impulsor de nombrosos projectes en l'àmbit cultural i col·laborador en diferents publicacions. El termini per presentar els treballs des d'ara i fins al 31 de març de 2015.

En la convocatòria d'enguany també s'incorpora un recordatori i reconeixement a la figura d'Albert Virella i Bloda, historiador i estudiós de les viles de la comarca del Garraf i del Penedès. Virella, autor de centenars d'articles i diversos llibres, principalment sobre les èpoques més antigues, els segles XVIII i XIX, fou també fundador de l'Institut d'Estudis Penedesencs.

Poden optar a aquests Premis treballs periodístics realitzats i publicats durant els anys 2013 i 2014 i treballs d'investigació inèdits, realitzats entre l'1 de gener de 2013 i el 15 de març de 2015. En relació als treballs de periodisme, s'ha creat la modalitat de periodisme audiovisual, que fusiona el periodisme televisiu i el radiofònic. També s'ha obert la possibilitat de presentar treballs periodístics que hagin estat publicats en portals d'Internet o blogs. D'altra banda, s'ha obert una modalitat per a estudiants de Periodisme i Comunicació Audiovisual, que poden participar amb treballs no publicats.

Podeu consultar les bases del Premis Eugeni Molero i Albert Virella i Bloda de Periodisme i Investigació Comarcal aquí o al web del Consell Comarcal del Garraf www.ccgarraf.cat.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00