Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

12/02/2015

Torna el cicle de xerrades del CDIAP

La propera xerrada es fa el 20 de febrer    La propera xerrada es fa el 20 de febrer

Les xerrades tracten temes relacionats amb la primera infància, com les dificultats per menjar, per parlar, o l'estimulació psicomotriu en nadons

El Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Garraf ha iniciat un nou cicle de xerrades dirigides a famílies i als diferents professionals relacionats amb la petita infància. Les xerrades informatives serveixen per donar resposta als dubtes que van sorgint en el desenvolupament dels infants de 0 a 3 anys, i serveixen també per aprofundir més sobre aquesta etapa, amb l'objectiu d'aportar eines que ajudin a resoldre qualsevol situació que pares, mares i professionals es puguin trobar.

Les xerrades van començar el 30 de gener amb una sessió específica destinada a embarassades, titulada "Preparem l'arribada del nadó". El proper divendres 20 de febrer és el torn del taller pràctic amb nadons, estimulació en l'etapa de 0 a 12 mesos. Està dirigida a famílies amb els seus nadons de 0 a 7 mesos, i anirà a càrrec de la fisioterapeuta del CDIAP Arantxa Martínez.

Divendres 13 de març la psicòloga del CDIAP Aurora Baena oferirà la xerrada "El meu fill no menja, què puc fer?". I finalment, divendres 17 d'abril serà el torn de "El meu fill no parla. Què puc fer?", amb la logopeda del CDIAP Mercè Gausachs.

Totes les xerrades es faran a dos quarts de deu del matí a la seu del CDIAP Garraf, al carrer de Cristòfol Raventós, 1b. Per assistir-hi cal inscriure's prèviament a través del telèfon 93-815.64.43, el correu electrònic cdiapgarraf@cdiapgarraf.cat, o a través de la pàgina web http://cdiap.entitatsvilanova.cat

Les xerrades d'aquest cicle, que són gratuïtes, reben el suport de la Regidoria de Serveis Socials de l'Ajuntament. El CDIAP, que és present des de fa 30 anys a Vilanova, és un servei amb activitat pública, universal i gratuïta format per 27 professionals, que actualment atén 850 infants entre 0 i 6 anys que presenten trastorns en el seu desenvolupament o es troben en risc de presentar-los. Aquests trastorns poden ser per dèficit d'atenció, trastorns del llenguatge, per dificultats motrius o altres.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00