Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

29/04/2013

Recepció als estudiants de Giengen

Els alumnes vilanovins ja van ser a Alemanya fa unes setmanes     Els alumnes vilanovins ja van ser a Alemanya fa unes setmanes

L'alcaldessa rep un grup de joves que són a Vilanova i la Geltrú en un intercanvi amb l'institut de Baix-a-Mar

L'alcaldessa de VNG, Neus Lloveras, ha donat la benvinguda a la ciutat a un grup d'estudiants alemanys que seran a Vilanova i la Geltrú fins al 7 de maig. Es tracta de vint-i-quatre estudiants alemanys que participen d'un intercanvi amb l'institut Baix a Mar.

L'alcaldessa s'ha dirigit als estudiants alemanys en la seva llengua per donar-los la benvinguda i desitjar-los una bona estada a Vilanova i Geltrú, i ha encoratjat tots els joves a aprofitar aquesta experiència, que "més enllà d'un intercanvi lingüístic és un intercanvi cultural, una vivència que us aportarà un gran aprenentatge". Així mateix, ha valorat l'esforç que suposa l'organització dels intercanvis per al professorat.

Els joves provenen de la ciutat de Giengen, on un grup de Vilanova i la Geltrú ja va ser fa unes setmanes. La ciutat de Giengen té 20.200 habitants i està ubicada a la regió de Baden-Würtemberg.

Els intercanvis d'alumnes tenen l'objectiu de potenciar la convivència i de practicar els idiomes entre els alumnes d'ambdós països. 

Descarrega't aquí la FOTO

© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00