Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

13/11/2014

Nova trobada de l'alcaldessa amb els veïns i veïnes de la Sardana

La trobada es va fer al Centre Cívic La Sardana La trobada es va fer al Centre Cívic La Sardana

Els temes que més preocupen el veïnat són el pas sota la via de Josep Coroleu, el parc del carrer Montseny o la brutícia que generen els animals de companyia al carrer, entre d'altres

L'alcaldessa de la ciutat, Neus Lloveras, i la regidora de Serveis Viaris, Glòria Garcia, es van trobar ahir amb els veïns i veïnes del barri de la Sardana , en una nova edició del cicle "L'alcaldessa als barris". Neus Lloveras va obrir la trobada fent un repàs de les actuacions dutes a terme després de la primera reunió al barri.

Més d'una vintena de persones van poder expressar en primera persona els seus neguits i preocupacions relatives a qüestions que afecten el barri, entre elles, i com a destacada, el pas sota la via del carrer de Josep Coroleu. En aquest sentit, molts dels assistents van voler felicitar el Govern pel nou pas del carrer de la Llibertat, tot i que a la vegada preguntaven si no hi hauria manera de fer el mateix amb aquest altre pas. Tot i explicar que ara mateix és una qüestió de pressupost, l'alcaldessa va prendre bona nota de la demanada i va assegurar que, mentre no hi haguessin diners per poder fer l'obra a què sí es comprometien era a seguir fent un bon manteniment i tenir-lo ben il·luminat. I una altra qüestió que es va repetir reiteradament va ser la circulació de bicicletes sota el pas i per diferents punts de la ciutat, que preocupen els vianants. En aquest sentit, Glòria Garcia va explicar que amb la connexió total del carril bici i amb el nou pla de la bicicleta aquests temes quedarien resolts.

Altres qüestions que van exposar els assistents feien referència a la neteja del parc del final del carrer del Montseny, a la insalubritat de l'espai que hi ha al costat de la rambla de Lluís Companys o la brutícia que genera l'incivisme dels propietaris dels animals de companyia que deixen les deposicions al carrer. En aquest sentit, tant l'alcaldessa com la regidora es van comprometre a esbrinar quina titularitat tenen els terrenys d'aquests espais per poder establir un sistema de neteja i manteniment que doni resposta a la demanda. I quant als gossos, també van explicar que, tot i haver canviat els horaris de neteja de carrers per garantir que les voreres estiguessin netes, es troben amb el problema que molta gent no fa cas a les ordenances municipals. Tot i així, es farà una segona campanya de sensibilització i de sanció per a tothom que no les respecti.

El recull d'actuacions que es realitzen fruit d'aquestes trobades el podeu trobar aquí.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00