Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

05/03/2014

Lliurament dels premis als carrers millor guarnits per Carnaval

També es van lliurar els obsequis del concurs 'Busca l'Anomalia' organitzat per ViU Comerç

El carrer de l'Aigua, guarnit per les escoles Pia, Cossetània i Margalló, es va endur el primer premi de carrers guarnits pel Carnaval d'enguany. Amb la participació de les escoles de la ciutat i de les associacions de veïns, la FAC ha rellançat per a aquest Carnaval la tradició de guarnir els carrers de la vila a través del concurs que s'havia fet fa alguns d'anys. El segon premi va ser pel carrer de Sant Gregori, que va estar guarnit per l'escola Volerany; i el tercer premi va ser pel carrer del Teatre i del Jardí, obra de l'escola Volerany i els veïns de Centrevila. L'accèsit va ser per l'escola El Cim i el seu guarniment de la plaça dels Cotxes.

L'acte de lliurament de premis es va fer a la sala noble de la Casa Olivella i va comptar amb la presència de sa majestat el Rei Carnestoltes i el seu concubinat, a més del president de la FAC, Pep Sendrós.

Tot seguit, es va el el lirament de premis del concurs "Busca l'Anomalia" que ha tornat a organitzar Viu Comerç. El gerent de ViU Comerç, Xavi Arrojo, acompanyat del Carnestoltes i el seu seguici, van repartir més de 50 premis entre els particpants.

Podeu veure un ampli àlbum de fotografies de l'acte clicant AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00