Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

07/09/2015

VNG commemora com cada any l'11 de Setembre

L'ofrena floral davant del monument a Francesc Macià començarà a les 11 del matí

Vilanova i la Geltrú acollirà diferents actes aquesta setmana al voltant de la Diada. L'11 de setembre es commemora institucionalment com cada any amb l'ofrena floral davant del monument a Francesc Macià. L'acte s'iniciarà a les 11 del matí amb una ballada de danses, a càrrec del Grup de dansa Vilanova i la Geltrú. Tot seguit es durà a terme l'ofrena floral d'entitats i col·lectius de la ciutat amb la col·laboració dels Ministrers de la Vila-Nova.

Amb el Cant del Poble de fons i el Cant de la Senyera, cantat per l'Orfeó Vilanoví, la Coral Moixaina i el Cor de Cambra Isquione es durà a terme la hissada de la senyera i l'ofrena de l'alcaldessa de la ciutat i portaveus dels grups municipals.

Neus Lloveras farà un parlament i l'acte es clourà amb el Cant dels Segadors i amb l'aixecament d'un pilar a càrrec dels Bordegassos de Vilanova.

Prèviament a l'ofrena floral, a partir de les 9 del matí també a la rambla de la Pau es durà a terme la tercera edició de la Milla Catalana, una cursa popular amb un recorregut de 1.714 metres. La prova es disputa amb quatre sortides diferents, una per infants, una per joves, una per adults i la darrera per esportistes de competició. Més informació inscripcions AQUÍ

D'altra banda, i tal com ja s'ha fet en els darrers anys, l'entitat VNG per la Independència organitza la Marxa de Torxes, el dia 10 de setembre al vespre. Enguany el recorregut tindrà dues branques amb diferents recorreguts i que confluiran per acabar a la plaça del Mercat. Més informació AQUÍ
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00