Hemeroteca

Mapa web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Informació i actualitat > Notícies > Hemeroteca > Detall de la notícia

Hemeroteca

03/03/2015

El calendari esportiu Reptes 2015 ja es pot consultar al web municipal

Guia de les activitats esportives de Vilanova i la Geltrú   Guia de les activitats esportives de Vilanova i la Geltrú

Es tracta d'una eina que recull de manera fàcil i ràpida el calendari anual esportiu de Vilanova i la Geltrú

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha publicat novament el Calendari Esportiu Reptes 2015, que es pot consultar a través de la pàgina web municipal. El calendari, del qual se'n va fer una primera edició l'any passat, agrupa en un únic document els esdeveniments esportius que es realitzen anualment a la ciutat, la majoria de les quals són en l'espai públic i estan organitzats tan per part de les entitats esportives com des del mateix Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Respecte l'edició de l'any passat s'ha modificat el disseny del calendari amb símbols que identifiquen cadascun dels esports, per tal de fer més entenedores totes les propostes. També com a novetat s'ha creat un accés directe des de l'agenda municipal, per tal de difondre les accions del calendari d'una manera encara més àgil.

La Regidoria d'Esports editarà uns cartells en format gran del calendari, que es distribuiran entre les instal·lacions esportives de la ciutat, per tal de fer més accessible tota la informació.
© Ajuntament de Vilanova i la Geltrú
Plaça de la Vila, 8. 08800 Vilanova i la Geltrú Tel. 93 814 00 00